Sälja defekt bil

Sälja defekt bil till Bilado

Om du letar efter sätt att sälja defekt bil så borde du göra det till en bilköpare med toppbetyg från sina kunder. Nämligen Bilado! Vi är snabbast i riket på att köpa bilar. Faktiskt köper vi din bil omgående under vårt första telefonsamtal. Dessutom köper vi alla bilar oavhängigt av bilens skick.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja defekt bil

Bilado är det självklara valet när du skall sälja bilen. Faktiskt är vi specialister på bilköp. Detta innebär att när du säljer din bil till oss så kan du vara säker på att allt hanteras enligt Transportstyrelsens bestämmelser samt att vi tar hand om allt pappersarbete.

Med Bilado slipper du oseriösa spekulanter och du kan känna dig säker på att allt går rätt till. Dessutom kan vi hämta din bil oberoende var i landet den är. Mer därtill klimatkompenserar vi alla våra resor.

När vi först startade Bilado arbetade vi med att sälja bilar. Länge hjälpte vi privatpersoner runt om i hela landet med att hitta köpare till deras bilar. Under denna tid upptäckte vi att det fanns ett stort behov av en tjänst som den vi arbetar med nu, att göra det enkelt för privatpersoner att sälja sin bil utan krångel med annonsering, visningar, prisförhandlingar, kontraktskrivning och annat pappersarbete.

Något att tänka på när vi genomför vi ägarbytet är att om bilen redan har stått avställd sedan innan början av månaden så faller skatten på oss. Om bilen däremot inte har varit avställd innan måste du betala ytterligare en månads fordonsskatt. I vilket fall som helst är det vi som från och med köpet är juridiskt ansvariga för den köpta bilen.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Om du hör av dig under arbetstider på en vardag får du snabb hjälp.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.