Sälja bil till det bästa priset

Sälj bilen till Sveriges snabbaste bilköpare.
Vi köper bilar oavsett skick.

Trustpilot

Gratis förfrågan – Vi kanske köper din bil! Svar inom 15 minuter om vi är intresserade.

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.

Sälja bil till Bilado besparar dig huvudvärken

Vill du göra dig av med din bil, men önskar undvika besväret? Sälj den smidigt till oss istället och få bäst betalt. Få en snabb och kostnadsfri värdering av din bil direkt här på vår webbplats. Därefter är det enkelt med bara tre steg till att sälja din bil till oss: prisförslag, kontroll och ägarbyte. Du behöver inte oroa dig för någon förberedelse – vi tar hand om allt från det administrativa till det tråkiga. Dessutom får du pengarna på ditt konto samma dag. Det blir faktiskt inte enklare att sälja din bil och få bäst betalt.

Allt börjar med en gratis bilvärdering när du ska sälja bil

Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Sälja bil kan inte bli enklare. Bilado köper de flesta bilarna.

Exempelvis:

  • Bilar från 2009 med dyra fel
  • Defekta & trasiga bilar från 2009
  • Sportbilar med 300HK +
  • Mercedes och BMW veteranbilar
  • Elbilar & Miljöbilar 2015-2021
  • Fullt fungerande bilar från 2009
  • Äldre bilar max 10.000 mil

Gratis förfrågan – Vi kanske köper din bil! Svar inom 15 minuter om vi är intresserade.

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.

Att sälja bilen till oss
är enkelt, så funkar det

Steg 1. Värdera och få prisförslag

Fyll i formuläret eller ring oss. Du får ett gratis prisförslag. Vi köper din bil i befintligt skick över hela landet.

Steg 2. Acceptera vårt bud

Godta vårt bud och sälj bilen smidigt. Vi sköter allt digitalt. Du får ett köpekontrakt med all info.

Steg 3. Pengarna på kontot

Du får snabbt betalt via Swish. Du har alltid pengar innan hämtning. Vi sköter allt pappersjobb och upphämtningen sker från din adress.

Fördelar med att
sälja din bil till oss

Enkelt

Vår tjänst är utformad för att vara enkel. Kontakta oss på det sättet som passar dig. Vi är alltid tillgängliga! Vi har gjort det enkelt att sälja bil.

Tryggt

Trygghet är vår prioritet! Vår tjänst är utvecklad för att vara smidig och säker. Betalning sker via Swish och legitimering via BankID.

Snabbt

Vi är Sveriges snabbaste bilköpare. Vi både betalar blixtsnabbt och hämtar bilen fort! Vi utmärker oss i snabbhet och det tycker alla om.

Välj oss, när du ska sälja din bil

Att köpa en bil kan vara en krånglig process, särskilt när det kommer till att göra sig av med den gamla. Du måste rengöra den, ta bilder och lägga ut annonser. Dessutom krävs det mer än bara grundläggande information som att beskriva bilen och göra annonser.

Sedan börjar telefonsamtalen, de aldrig avstannande frågorna och prutandet. Det kan bli riktigt frustrerande. Därför har vi på Bilado bestämt oss för att göra bilförsäljning enkelt för dig. När du vill sälja din gamla bil, behöver du bara kontakta oss. På vår webbplats anger du registreringsnumret, antalet körda mil och bedömer bilens skick genom att kryssa i några enkla rutor. Det är riktigt smidigt och ger dig en preliminär värdering direkt.

Om du väljer att gå vidare kontaktar vi dig med ett prisförslag baserat på en mer noggrann värdering. Det krävs inte mycket mer än att signera allt digitalt och vänta på att pengarna ska trilla in på ditt konto. Allt det administrativa tar vi hand om åt dig, inklusive tvätt och städning av bilen. Så du behöver inte oroa dig för något.

FAQ – Frågor & Svar

Bilado AB organisationsnummer 559036-9632, grundat 2015 i Stockholm. Vi har sedan dess växt och blivit en konkurrenskraftig aktör, med fokus på inköp av bilar. Vi är specialiserade på att köpa bilar. Många aktörer har genom åren försökt kopiera vår affärsidé men ingen kan lyckas. Bilado är alltid snäppet bättre än bilköparna som lovar allt.

Ja, vi har valt att skänka pengar till Barncancerfonden. Vårt företag är Barnsupporter.

Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan. Våra kunniga inköpare ger dig ett prisförslag. Godtar du vårt erbjudande kan vi åka ut direkt där bilen står och köpa den på plats eller så köper vi bilen direkt via telefon. Du behöver inte åka till oss och visa upp bilen, det tycker vi är krångligt för dig! Du får din betalning direkt och vi har flera betalningsmetoder. När du väl fått pengarna så utför vi ägarbytet & sköter allt pappersarbete. Vi hämtar bilen med vår bärgningsbil. Står din bil på en bilverkstad så ordnar vi hämtning. Vi köper bilar över hela Sverige.

Vi betalar alltid först, därefter hämtar vi bilen. Vår köpprocess är mycket enkel och smidig. Vi köper din bil och betalar omgående via Swish, banköverföring eller kontant på plats.

Vi har skapat en unik försäljningsprocess åt våra kunder vilket har gjort oss till marknadens snabbaste bilköpare. Vi har digitaliserat hela vårt koncept som gjort oss unika. När du säljer bilen till oss så sköter vi registreringen och anmälan till Transportstyrelsen. Du behöver alltså inte fylla i blanketten och posta. Vi ordnar även så att din bilförsäkring sägs upp. Vi är auktoriserade av Transportstyrelsen.

Ja, saknar du extra däck, nyckel eller servicebok är det inga problem.

Det beror på bilens prisklass! Generellt testar vi inte bilar under 70.000 kr. Men vi har möjlighet att skicka ut en kollega till din adress för en provkörning. Alla andra aktörer och bilhandlare har som policy att testa din bil. Då bokar man en tid för test hos deras verkstad, där de lyfter upp bilen och testar grundligt. Allt för att hitta defekter att pruta på! Detta slipper du med Bilado! Är bilen defekt och trasig eller har körförbud så är det ingen idé för oss att testa bilen. Då köper vi bilen i princip osedd. Vi brukar be om bilder som du enkelt kan skicka till oss. 80% av alla bilar vi köper testar vi inte, vår breda kompetens möjliggör en riktigt smidig bilaffär. Det innebär att vi avslutar de flesta affärerna direkt online utan att du behöver göra något.

Vi är Sveriges snabbaste bilköpare och det står vi för. Vi köper din bil direkt via telefon. Så enkelt är det, Ja du läste rätt. Godtar du vårt pris direkt så har du pengarna på kontot inom 5 minuter. Vi sköter anmälan till Transportstyrelsen och hämtar bilen helt kostnadsfritt över hela landet.

Nej inte riktigt. Vi köper de flesta bilarna. Vi har inga krav på bilens skick och funktionalitet. Vi köper bilar med trasig motor, krockskadade bilar, taxibilar, entusiastbilar, veteranbilar och arbetsbilar. Vi förbehåller oss rätten att tacka Nej till vissa inköp där vi anser att det inte är lönsamt. OBS att vi kan tacka nej till köp av din bil!

Vi besvarar din förfrågan inom 15 minuter om din bil är av intresse för oss. Skickar du en förfrågan sent på kvällen får du svar nästkommande dag. OBS du kan alltid ringa till oss om du vill ha svar snabbare.

OBS vi besvarar endast din förfrågan om bilen är intressant för oss.

Nej, vi köper din bil rakt av. Du behöver inte vända dig till komplicerade auktionstjänster, budgivartjänster eller Blocket där det kryllar av oseriösa privatpersoner. Allt detta är tidskrävande, Bilado är tjänsten för dig som vill sälja bilen utan att behöva vänta.

Att sälja bilen till oss är smidigt och säkert. Vi har goda omdömen över hela landet. Vi har varit aktiva online sedan 2015 och har skapat marknadens smidigaste försäljningsprocess. Det är gratis och utan förpliktelser, vi köper bilen i befintligt skick utan efterkrav. Bilen får vara defekt och ha dyra fel. Du friskriver dig från alla “dolda fel” när du säljer bilen till oss. Du slipper även annonsera bilen själv, ta kostnader för annonser, rekond och fotografering. Du slipper hela försäljningsprocessen med kundkontakt, visningar och förhandlingar. Du garderar dig även mot bedrägerier och oseriösa privatpersoner. När du säljer bilen till Bilado sköter vi allt pappersarbete och administration.

Du behöver inte besöka vårt kontor, vi hämtar bilen direkt från din adress. Vi har möjlighet att slutföra hela bilaffären på distans.

Skillnaden är smidigheten, tillgängligheten och säkerheten. Det finns ingen aktör som är lika smidig och enkel som oss. Vi prioriterar trygghet och service. Vi har även prisgaranti på defekta bilar. Vi betalar alltid mer än vår konkurrent om du har en trasig bil. Vår inköpsprocess är unik och är speciellt utvecklad för att vara snabb och säker. Vi lovar att vi är Sveriges snabbaste bilköpare, det innebär att så snart du tackat Ja till vårt pris så köper vi bilen snabbast. Vi utmärker oss i tillgänglighet - Vi är alltid online och är redo att hjälpa dig. Vår kundtjänst är alltid öppen och du kan sälja en bil på midsommarafton och mitt i natten. Du slipper även att besöka oss fysiskt för att sälja bilen.