Sälj bilen till
en topprankad
bilköpare

Sälj bilen till Sveriges snabbaste bilköpare. Vi köper din bil oavsett skick.

Trustpilot

Sälj din bil till en pålitlig bilhandlare. Vi köper även defekta och trasiga bilar.

Bilado omdömen

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – skicka in en gratis förfrågan och få en bilvärdering ifall vi är intresserade av din bil! Vi är marknadens SNABBASTE bilköpare. Sälj bilen precis som den är i befintligt skick.
Har bilen trasig motor eller växellåda? Bilar köpes oavsett defekt.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Många kopierar vår affärsidé, ingen lyckas. Vi utlovar PRISGARANTI! Har du fått ett bud av en konkurrent till oss? Tjäna pengar och sälj bilen till oss istället.
Vi garanterar upp till 10.000kr extra!

Image

Sälj bilen som den står, vi köper även defekta och trasiga bilar!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

Vi köper inte alla bilmodeller, men de flesta! Vi reserverar oss för att tacka Nej till köp av din bil.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!
Var noga med att jämföra bilköpare när du skall sälja din bil.

Image

SÄLJA BIL ENKELT

DU ÄR 3 STEG IFRÅN EN BILAFFÄR

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring
08-1214 8065. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Vi köper inte alla bilar, vi kan tacka nej till inköp av din bil.

Image
2
Image

Efter att du tackat Ja till vårt konkurrenskraftiga prisförslag köper vi din bil direkt online. Vi är auktoriserade av Transportstyrelsen och har möjlighet att göra en digital bilaffär. Bilado sköter hela bilaffären och all administration. När du säljer bilen till oss har du alltid pengarna på kontot innan upphämtning. Sälj bilen till oss och var säker på att vi är branschens mest innovativa aktör. En kontaktlös & extremt trygg bilförsäljning.

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Sälja bil kan inte bli enklare. Bilado köper de flesta bilarna.

Exempelvis:

 • Bilar från 2009 med dyra fel
 • Defekta & trasiga bilar från 2009
 • Sportbilar med 300HK +
 • Mercedes och BMW veteranbilar
 • Elbilar & Miljöbilar 2015-2021
 • Fullt fungerande bilar från 2009
 • Äldre bilar max 10.000 mil

Gratis förfrågan – Vi kanske köper din bil! Svar inom 15 minuter om vi är intresserade.

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.

 • “Tog bilen osedd och skickade in pengar samma dag”

  - Fredrik
 • “Extremt snabb affär Från min kontakt med bilado till att bilen var sålt och ägarbytet var gjort var ca 1,5 timmar. Trevliga och seriösa!”

  - Frida
 • “Mycket snabb och trevlig handläggning. Hela processen fungerade mycket smidigt”

  - Dag
 • “Mycket bra och smidig affär. Håller vad de lovar”

  - Kim
 • “Fantastiskt smidigt. Bra kontakt och snabb betalning”

  - Ronnie

Bilado är Sveriges snabbaste bilköpare, vi köper din bil direkt online 24 timmar om dygnet. Välj inte vem som helst, sälj bilen till en seriös aktör med gott renommé över hela landet.
Testa oss direkt!

Vi köper bilar över hela landet och hämtar bilen direkt från din adress.
Slipp oseriösa bilhandlare som lovar allt. Sälj defekt och trasig bil direkt från soffan. Inget krångel, inga efterkrav - köper din bil i befintligt skick.

Chatta med oss direkt - Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, vår kundtjänst är alltid bemannad.

FAQ – Frågor & Svar

Bilado, grundat 2015 i Stockholm. Vi har sedan dess växt och blivit en konkurrenskraftig aktör, med fokus på inköp av bilar. Vi är specialiserade på att köpa bilar. Många aktörer har genom åren försökt kopiera vår affärsidé men ingen kan lyckas. Bilado är alltid snäppet bättre än bilköparna som lovar allt.

Ja, vi har valt att skänka pengar till Barncancerfonden. Vårt företag är Barnsupporter.

Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan. Våra kunniga inköpare ger dig ett prisförslag. Godtar du vårt erbjudande kan vi åka ut direkt där bilen står och köpa den på plats eller så köper vi bilen direkt via telefon. Du behöver inte åka till oss och visa upp bilen, det tycker vi är krångligt för dig! Du får din betalning direkt och vi har flera betalningsmetoder. När du väl fått pengarna så utför vi ägarbytet & sköter allt pappersarbete. Vi hämtar bilen med vår bärgningsbil. Står din bil på en bilverkstad så ordnar vi hämtning. Vi köper bilar över hela Sverige.

Vi betalar alltid först, därefter hämtar vi bilen. Vår köpprocess är mycket enkel och smidig. Vi köper din bil och betalar omgående via Swish, banköverföring eller kontant på plats.

Vi har skapat en unik försäljningsprocess åt våra kunder vilket har gjort oss till marknadens snabbaste bilköpare. Vi har digitaliserat hela vårt koncept som gjort oss unika. När du säljer bilen till oss så sköter vi registreringen och anmälan till Transportstyrelsen. Du behöver alltså inte fylla i blanketten och posta. Vi ordnar även så att din bilförsäkring sägs upp. Vi är auktoriserade av Transportstyrelsen.

Ja, saknar du extra däck, nyckel eller servicebok är det inga problem.

Det beror på bilens prisklass! Generellt testar vi inte bilar under 70.000 kr. Men vi har möjlighet att skicka ut en kollega till din adress för en provkörning. Alla andra aktörer och bilhandlare har som policy att testa din bil. Då bokar man en tid för test hos deras verkstad, där de lyfter upp bilen och testar grundligt. Allt för att hitta defekter att pruta på! Detta slipper du med Bilado! Är bilen defekt och trasig eller har körförbud så är det ingen idé för oss att testa bilen. Då köper vi bilen i princip osedd. Vi brukar be om bilder som du enkelt kan skicka till oss. 80% av alla bilar vi köper testar vi inte, vår breda kompetens möjliggör en riktigt smidig bilaffär. Det innebär att vi avslutar de flesta affärerna direkt online utan att du behöver göra något.

Vi är Sveriges snabbaste bilköpare och det står vi för. Vi köper din bil direkt via telefon. Så enkelt är det, Ja du läste rätt. Godtar du vårt pris direkt så har du pengarna på kontot inom 5 minuter. Vi sköter anmälan till Transportstyrelsen och hämtar bilen helt kostnadsfritt över hela landet.

Nej inte riktigt. Vi köper de flesta bilarna. Vi har inga krav på bilens skick och funktionalitet. Vi köper bilar med trasig motor, krockskadade bilar, taxibilar, entusiastbilar, veteranbilar och arbetsbilar. Vi förbehåller oss rätten att tacka Nej till vissa inköp där vi anser att det inte är lönsamt. OBS att vi kan tacka nej till köp av din bil!

Vi besvarar din förfrågan inom 15 minuter om din bil är av intresse för oss. Skickar du en förfrågan sent på kvällen får du svar nästkommande dag. OBS du kan alltid ringa till oss om du vill ha svar snabbare.

OBS vi besvarar endast din förfrågan om bilen är intressant för oss.

Nej, vi köper din bil rakt av. Du behöver inte vända dig till komplicerade auktionstjänster, budgivartjänster eller Blocket där det kryllar av oseriösa privatpersoner. Allt detta är tidskrävande, Bilado är tjänsten för dig som vill sälja bilen utan att behöva vänta.

Att sälja bilen till oss är smidigt och säkert. Vi har goda omdömen över hela landet. Vi har varit aktiva online sedan 2015 och har skapat marknadens smidigaste försäljningsprocess. Det är gratis och utan förpliktelser, vi köper bilen i befintligt skick utan efterkrav. Bilen får vara defekt och ha dyra fel. Du friskriver dig från alla “dolda fel” när du säljer bilen till oss. Du slipper även annonsera bilen själv, ta kostnader för annonser, rekond och fotografering. Du slipper hela försäljningsprocessen med kundkontakt, visningar och förhandlingar. Du garderar dig även mot bedrägerier och oseriösa privatpersoner. När du säljer bilen till Bilado sköter vi allt pappersarbete och administration.

Du behöver inte besöka vårt kontor, vi hämtar bilen direkt från din adress. Vi har möjlighet att slutföra hela bilaffären på distans.

Skillnaden är smidigheten, tillgängligheten och säkerheten. Det finns ingen aktör som är lika smidig och enkel som oss. Vi prioriterar trygghet och service. Vi har även prisgaranti på defekta bilar. Vi betalar alltid mer än vår konkurrent om du har en trasig bil. Vår inköpsprocess är unik och är speciellt utvecklad för att vara snabb och säker. Vi lovar att vi är Sveriges snabbaste bilköpare, det innebär att så snart du tackat Ja till vårt pris så köper vi bilen snabbast. Vi utmärker oss i tillgänglighet - Vi är alltid online och är redo att hjälpa dig. Vår kundtjänst är alltid öppen och du kan sälja en bil på midsommarafton och mitt i natten. Du slipper även att besöka oss fysiskt för att sälja bilen.