Sälja bil Stockholm

Sälja bil Stockholm

Vi köper bilar!
Oavsett skick kan du sälja bil Stockholm

Bilado.se är svensk bilköpare som varit etablerad i över 5 år. Vi är ett seriöst och tryggt alternativ för dig som inte brukar sälja bilar. Få bilen såld smidigt där vi sköter allt. Hos oss kan du sälja bil Stockholm.
​Vi åker ut till dig och du får betalt direkt!

Image

Vi köper din bil i befintligt skick som den står. Oavsett defekter, skick eller ålder. Alla bilar köpes över hela landet. Vi gör en bilvärdering på din begagnade bil direkt. Vi gör bilförsäljning enkelt.

Köper bilar
Image
Image
Image
Image

Alla bilar köpes

 • Sälj din bil idag
 • Ej besiktigad avställd eller körförbud
 • Bilen säljs i befintligt skick
 • Trasiga och defekta bilar köpes
 • Defekt växellåda, koppling och motor
 • Krockad och krockade bilar
 • Alla årsmodeller, miltal och märken
 • Värdering direkt
 • Ägarbyte & köpeavtal hjälper vi till med
 • Kostnadsfri rådgivning
 • Även husbilar och husvagnar

Förfrågan - Prisförslag inom 15 minuter!

Indikerar obligatoriska fält

Gratis utan förbindelser.

Ring 8-20 Mån-Sön
08-1214 8065

Följ oss på sociala medier

Facebook | Instagram

Sälj din bil / värdera bilen – Enklaste sättet

Vi erbjuder dig en kostnadsfri bilvärderingstjänst som är speciellt anpassad för att vara enkel och smidig. Genom att fylla i formuläret på hemsidan så kan du bli av med bilen redan samma dag. Att sälja begagnade bilar på blocket är tidskrävande och tröttsamt. Därför väljer folk i Stockholm och runt om i hela Sverige att sälja till oss. Bilpriser varierar, kolla alltid med Bilado först!

Du säljer din bil bäst till oss

“Jag vill sälja bil – till det bästa priset ”. Slipp bilannonser eller din lokala bilhandlare. Våra värderingar drar du nytta av! Du behöver inte längre undra vad är värdet på min bil. Bilado hjälper dig. Vi tar självklart din inbytesbil.

Sälja bil till bilhandlare eller via blocket

Bilhandlare med fysisk butik köper oftast inte in trasiga och äldre bilar. Att sälja bilen via Blocket kan vara komplicerat och tidskrävande. Du har säkert tänkt jag vill sälja min bil.

Begagnade bilar köpes

Vi är bilköparen som köper alla typer av bilar, även äldre och nyare begagnade. Vi köper din klassiska bil, veteranbil, entusiastbil och sportbil.

Hur mycket är din bil värd? Bilvärdering och expertis.

Vi värderar din bil kostnadsfritt och ger dig en rättvis bedömning. Vi värderar och prioriterar service! Vi utför en manuell värdering för att få fram rätt bilpriser.

Vad som utmärker oss

Vi är speciellt inriktade på snabba och smidiga affärer, det innebär att vi åker ut till dig och köper din bil samma dag som du tar kontakt med oss.

Varför bilado?

Vi är etablerade sedan 2015 och har nöjda kunder över hela landet. Läs gärna våra recensioner på Trustpilot, där bevittnar våra kunder vår goda service.

Bilado har växt fram till ett naturligt val för svenska folket när det är dags att sälja sin bil. Vi köper de flesta bilarna, oavsett defekter och skick. När du säljer bilen till oss kan du känna dig trygg med att vi följer alla riktlinjer i enlighet med Transportstyrelsen. Vi köper bilar i befintligt skick, det innebär att vi inte gör anspråk på bilens skador & defekter. Sälja bil har aldrig varit enklare. Kontakta oss idag så köper vi din bil.

@bilado.se

Bilado Sverige AB
Orgnr: 559036-9632
Bolaget är registrerat för handel med bilar.
Trygghet är vår största prioritet.

Bilado Sverige AB grundat 2015,
med mål att få nöjdast kunder © 2020
Orgnr: 559036-9632 Godkänd
för F-skatt