Sälja bil

Att sälja bil till Bilado är ett smart val

Vår målsättning är att du som ska sälja bil blir så pass nöjd efter att ha handlat med oss att du rekommenderar oss till andra som har en bil de vill sälja. Denna affär kommer du att tjäna på och du kommer att slippa allt strul som det annars innebär att sälja en bil.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil

Vi grundade Bilado år 2015. Sedan dess har vi bistått många som sälja en bil. Detta arbete har vi gjort med ett stort know-how och behagligt bemötande. Tillika är all vår anställda experter på att värdera bilar.

Vi köper även bilar som är skadade. Till och med har vi köpt bilar som har brunnit. Anledningen till att vi har möjlighet att betala för din bil oavsett skick är att vi har avtal med ett flertal olika typer av bilhandlare som letar efter olika saker i de bilar de förvärvar. Vissa kanske enbart är intresserade av exklusiva bilar i toppskick medan andra är intresserade av metallen. Så det finns ett stort spann.

I vilket fall som helst är det kul att kunna hjälpa till när olyckan har varit framme. Exempel på kunder vi har haft är personer som har en något år gammal bil och som vill köpa en ny. Alternativt kan det röra sig om någon vars motor har gått sönder och vars försäkring inte täcker för skadan. Då är det bra att vi finns. Ty vi köper även sådana bilar.

Anledningen till vår framgång är att vi hjälper våra kunder på en gång. Det här medför att du som vill avyttra din bil till kan få betalt så tidigt som under din första konversation med oss samt att vi kan hämta bilen väldigt snabbt, oavsett var den står. Detta kan vara skönt utifall bilen till exempel står i vägen för trafik. Sammantaget kan vi meddela att vi är snabbast i Sverige på att betala och hantera bilköp. Samtidigt gör vi detta på en smidigt, enkelt och rättsligt korrekt sätt.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65.

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.