Sälj bil

Sälj bil med Bilado

Sälj bil med Bilado är det smarta valet. När du väljer att ta hjälp av oss så ska du veta att vi betjänar dig oavsett var din bil befinner sig. Dessutom köper vi samtliga typer av bilar. Detta innebär att vi köper din nya Mercedes och din föråldrade Skoda. Så följer därav att du inte är tvungen att besöka oss med bilen till. Istället bärgar vi den från den plats den befinner sig på.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälj bil

Att handla med Bilado innebär att du får en helt regelrätt och gratis prisbedömning av våra skickliga och behöriga anställda. Så snart du har kontaktat oss kan vi betala dig via Swish eller banköverföring. Alternativt betalar vi dig kontant när vi hämtar bilen. I fråga om hur du får betalt bestämmer du det sätt som passar dig bäst. I vilket fall som helst kan du förvänta dig ett trevligt, kompetent och sakkunnigt bemötande.

I fall du har en bil du vill sälja kan du göra det på många olika sätt. Såvida du väljer att göra det helt själv och hitta en privat köpare måste du personligen fixa fotografering och annonsering. Därtill har du ett krav på dig att sätta ett rätt pris och hantera ett flertal prutande spekulanter. Därefter ska du se till att få betalt, ordna med ägarbyte och kontraktsskrivning samt ha koll på regler för skatter och krediter. Alternativ nummer två är att sälja till en upphandlare som erbjuder underpris. Alternativ nummer tre är därför det bästa, det vill säga att sälja din bil till Bilado. Detta är den enklaste valmöjligheten för dig. Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.