Värdering bil

Få korrekt värdering bil hos Bilado

Ska du sälja din bil och funderar på hur du kan avgöra en värdering bil? I sådant fall är det bara att skicka in ett meddelande till oss eller ringa.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Värdering bil

Våra medarbetare har i många år värderat och köpt begagnade med stor kunskap om bilhandel. Följaktligen kan vi göra det enkelt för dig sälja din bil. Denna process burkar annars kan vara tidskrävande och krånglig. Antingen kan du lägga ut din bil till försäljning på Blocket, visa upp bilen för spekulanter, ordna med kontrakt och ta ansvar om något blir fel. Eller, så kan du ringa oss. Det kostar ingenting och vi hjälper er med era funderingar.

Till Bilado kan du sälja bil existerande skick och därför slippa reparationskostnader. Vidare kan du vara säker på att allt går rätt till. Därförutom köper vi bilar från alla delar av Sverige. Detta innebär att vi bärgar bilen oavhängigt var i landet den befinner sig. Alltså behöver du inte komma in med bilen till oss.

När du ringer till oss får du en gratis värdering på din bil och vi kan köpa den på en gång. Exempelvis kan du få betalt via Swish, kontant eller banköverföring. Sedan hämtar vi din bil och gör ägarbytet.

Sammanfattningsvis tycker vi att du ska kontakta oss när du vill värdera eller sälja din bil. För vi har fått toppbetyg av våra kunder. Hos Bilado får du nämligen alltid det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65. På vardagar och under arbetstider svarar vi på inskickade förfrågningar på femton minuter.

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.