Värdera bilen

Hos Bilado kan du värdera bilen helt gratis!

Vi kan värdera bilen kostnadsfritt. Detta gör vi i samband med att du hör av dig till oss. Om du sedan så önskar kan vi köpa din bil för samma värde. Faktiskt får du genast en professionell och kostnadsfri bil värdering av även gamla och skadade bilar.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Värdera bilen

Vi startade Bilado 2015. Sedan dess har vi köpt många bilar av nöjda kunder. Detta arbete har vi gjort med ett stort kunnande och trevligt bemötande. Tillika är all vår personal specialister på att värdera bilar.

Även om din bil skulle ha en liten eller stor skada så köper Bilado din bil. Alltså borde du höra av dig till oss även om karossen är skadad eller motorn defekt. Det är väl bättre än att lägga flera tusen kronor på verkstadskostnader? Med pengarna kan du sedan finansiera en ny bil.

Det är bara att ringa oss så hjälper vi dig på en gång. Alternativt kan du skicka in en förfråga via denna länk. Såvida vi är intresserade av att köpa din bil köper vi bilen. Betalningen kan vi göra via Swish, banköverföring eller kontant. Inom fem minuter kan pengarna vara på ditt konto eller i handen. Med andra ord får du omgående betalt. Dessutom ordnar vi med allt pappersarbete. Eftersom vi är anslutna till Transportstyrelsen gör vi det smidigt. Slutligen hämtar vi bilen där den står. Detta kan vi göra oavsett var i landet bilen är. Dessutom klimatkompenserar vi våra transporter.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65. På vardagar och under arbetstider svarar vi på inskickade förfrågningar på femton minuter.

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.