Sälja trasig bil

Till Bilado är det enkelt att sälja trasig bil

Om du försöker hitta köpare att sälja trasig bil till så är ditt bästa alternativ Bilado. Det är det smartaste du kan göra för din sinnesro och plånbok. Anledningen är att du med Bilado får ett mycket professonellt, vänligt och kunnigt bemötande, oavsett var i landet du och din bil befinner sig. Dessutom köper vi samtliga typer av bilar. Detta innebär att vi köper din nya BMW och din föråldrade Volkswagen. Dessutom behöver du inte komma in med bilen till oss. Istället bärgar vi den från den plats den befinner sig på.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja trasig bil

Den främsta anledningen till att vi i många år har fått toppbetyg av våra kunder kanske främst är att vi är snabbast i landet på att ge betalt för din bil. Rentutav köper vi den redan under ditt första telefonsamtal till oss. Alltså finns det ingen anledning att tveka. Det är bara att skicka in en förfrågan eller slå oss en signal.

Våra värdeord är professionalism, kunnande, snabbhet och tillmötesgående. Men testa oss gärna och fatta ett eget beslut. För vi tål att granskas eftersom vi har de nöjdaste kunderna.

Vid köpet verifierar vi att fordonets ägare inte har några restbetalningar hos Kronofogden. Typiskt fall på sådana restbetalningar kan vara obetalda parkeringsavgifter eller fordonsskatt. Anledningen till att vi kollar detta är att Kronofogden kan ta bilen från oss efter att vi har köpt den utifall bilen är belagd med skulder över 5000 kronor. Innan vi avklarar alla affärer försäkrar vi oss såklart om att bilförsäljaren också faktiskt äger bilen i fråga och att bilen inte är belagd med krediter. Vidare hjälper vi till med ägarbyte och köpekontrakt.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.