Sälja trasig bil Stockholm

Till Bilado kan du sälja trasig bil Stockholm

Att sälja trasig bil Stockholm är enkelt med Bilado och du gör dig själv en tjänst. Varför? Jo för vi betalar omgående för, inte bara nya och fräscha bilar utan också bilar som inte längre är kördugliga och skadade. Till och med har vi köpt bilar som har brunnit.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja trasig bil Stockholm

Utöver vår snabba och proffsiga service och det faktum att vi köper bilar i olika skick så hämtar vi din bil snabbt. Vidare sköter vi allt pappersarbete som till exempel ägarbyte.

Att handla med oss går till så att du får ett förslag på vad vi kan betala för din bil. Dessa värderingar är alltid i överensstämmelse med rådande marknadsvärde. Sedan, när du har accepterat vad vi kan betala för vi över pengarna såvida du inte föredrar att få kontanter. Det kan vi också ordna.

För oss är det oerhört viktigt att du som kund känner dig trygg med att handla med oss. Likaså hoppas vi på vidare rekommendationer från våra nöjda kunder.

Det är kul att kunna hjälpa till när olyckan har varit framme. Exempel på kunder vi har haft är personer som har en något år gammal bil och som vill köpa en ny. Alternativt kan det röra sig om någon vars motor har gått sönder och vars försäkring inte täcker för skadan. Då är det bra att vi finns. För vi köper även sådana bilar.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65. På vardagar och under arbetstider svarar vi på inskickade förfrågningar på femton minuter.

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.