Sälja trasig bil idag

Med oss kan du sälja trasig bil idag

Vi på Bilado är rappast i Sverige på att betala för de bilar vi köper. Därför ska du inte tveka om du vill sälja trasig bil idag. Sälj din bil till Bilado så slipper du oroa dig om huruvida försäljningen går rätt till. Bland annat får du en gratis och korrekt värdering, pengarna på en gång samt ett rätt och riktigt köpekontrakt. Efter detta bärgar vi bilen där den står.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja trasig bil idag

Allt började 2015. På den tiden arbetade mestadels med bilförsäljningen. Med andra ord var vi bilmäklare. Detta arbete innebar att vi satte köpare och säljare i förbindelse med varandra. Vad vi lärde oss under våra år som bilmäklare var att många bilägare letade efter alternativ till att sälja på Blocket och förhandla priser eller sälja på auktion. Istället ville de flesta vi kom i kontakt med bara snabbt sälja bilen, utan invecklade förlopp och huvudbry. Av denna anledning utvecklade vi Bilado till en tjänst som snabbt och enkelt köper din bil. Så följer därav att du kan använda dina pengar och din energi till annat än bilkrångel.

Bilens skick och funktion spelar ingen roll för oss. Även bilar med förstörd motor, krockad kaross, taxibilar, veteranbilar och arbetsbilar är av intresse. Likaledes köper vi ibland brända bilar, bilar från dödsbon och bilar som annars skulle skrotas. Däremot tackar vi sällan men ibland nej till att köpa vissa bilar.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Om du hör av dig under vardagens arbetstimmar kan du vänta svar inom en kvart på en inskickad förfrågan.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.