Sälja skrotbil

Hör av dig till Bilado när du vill sälja skrotbil

Om du vill sälja skrotbil kan vi på Bilado hjälpa dig. På så sätt slipper du en massa bekymmer med pappersarbeten, transport och pengahantering. Faktiskt sköter vi på Bilado allt. Till exempel är vi godkända av Transportstyrelsen och tar snabbt och enkelt över ägandet av bilen.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja skrotbil

Vi ger dig ett kostnadsförslag inom en kvart efter att du har hört av dig. Accepterar du köper vi bilen omgående och kommer och hämtar den. Faktiskt så är vi landets snabbaste bilköpare med de nöjdaste kunderna.

Allt vi gör utföres enligt Transportstyrelsens regelverk och de bilar vi köper inhandlas i överensstämmelse med marknadens värde på bilen. Dessutom köper vi bilar från alla delar av Sverige. Detta innebär att vi hämtar bilen oavsett var i landet den befinner sig. Alltså behöver du inte komma in med bilen till oss.

I många år har vi värderat och införskaffat begagnade bilar. Därutöver har vår personal ett brett och djupt kunnande om bilar och bilhandel. Därför kan vi hjälpa dig med en process som annars kan vara tidskrävande och krånglig. Antingen kan du lägga ut din bil till försäljning på Blocket, visa upp bilen för spekulanter, ordna med kontrakt och ta ansvar om något blir fel. Alternativt, så kan du ringa oss. Det kostar ingenting och vi hjälper dig med dina funderingar.

Att sälja din bil till Bilado är det rätta beslutet för din plånbok och din sinnessfrid. Vi är experter på bilhandel och hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.