Sälja krockad bil

Till Bilado kan du sälja krockad bil

Vi på Bilado är vana vid att hantera många typer av bilköp. Till exempel kan du sälja krockad bil till oss.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja krockad bil

Våra kunder har länge gett oss toppbetyg. Anledningen är vårt trevliga bemötande och vår breda kunskap om bilhandel. Därför känner sig våra kunder med rätta säkra på att allt går rätt till och att de snabbt får betalt en korrekt betalningssumma.

För så vida du har en bil du vill avyttra har du många alternativ. Gör du det helt själv måste du ordna med fotografering, annonsering, visning prisförhandling, kontrakt och annat pappersarbete som rör försäkring, skatt, krediter och ägarbyte. Skulle det då inte vara skönare att bara lyfta på luren och sälja din bil till Bilado? Detta är den enklaste valmöjligheten för dig.

Vi köper bilar som är nya och som är gamla. Vi köper bilar som har krockats, som har repats och som har brunnit. Vidare köper vi före detta tjänstebilar, taxibilar och transportbilar. Dessutom köper vi avställda bilar obesiktade bilar och bilar vars motor inte fungerar. Ibland tackar vi dock nej, av olika anledningar. Oftast kan vi hjälpa de som vill sälja sin bil.

Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan. Våra erfarna kollegor gör en korrekt värdering och ger dig ett pris för din bil och accepterar vårt anbud kan vi köpa bilen under samtalets gång. Sedan kommer vi och hämtar bilen.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Om du hör av dig under arbetstider på en vardag får du snabb hjälp.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.