Sälja bilen

Är det dags att sälja bilen?

Att sälja bilen till Bilado är enkelt. Annars är det en process som kan svår. Men, det går snabbt och förloppet är effektiv med Bilado. Sålunda borde du ringa oss eller skicka ett meddelande till oss när du vill sälja din bil.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bilen

Först av allt hör du av dig och vi ger dig ett förslag på köpesumma. Vi lämnar marknadsmässiga priserbjudande samt betalar för och hämtar bilen omgående.

För att sälja bilen till oss är det viktigt att bilen inte är knuten till någon form av avbetalning, såsom leasing eller kredit. I det fall du har någon form av kredit och ändå vill sälja bilen så är det bara att betala av den till den bank där du har krediten. I huvudsak gäller dessa regler inte privatlån.

Vi har varit en pålitlig bilköpare sedan 2015. Till en början hjälpte vi privatpersoner att hitta köpare till sina bilar. Numera köper vi bilar direkt. Om din bil är intressant för oss köper vi din på en gång och vi köper de flesta bilar oavsett om bilen är skadad eller okörbar köper vi den.

Bilado gör försäljning av din bil okomplicerad. Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan så hjälper vi dig inom en kvart. Om du accepterar vårt bud kan vi på en gång och komma och hämta bilen. I samband med att du får betalt och vi genomför ägarbytet får du ett kvitto och ett köpekontrakt.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Om du hör av dig under arbetstider på en vardag får du snabb hjälp.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.