Sälja bil Växjö

Hur det går till att sälja bil Växjö

Hör av dig till Bilado när du behöver sälja bil Växjö. Faktiskt så köper vi till och med avställda eller skadade bilar. Ävenså köper vi bilar på vilka motorn är trasig. Alltså köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Likväl måste vi ibland tacka nej till att köpa vissa bilar, även om det tillhör ovanligheten.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Växjö

Bilado är landets snabbaste bilköpare. Det första som händer när vi är ense om ett pris är att du får betalt via Swish, banköverföring eller kontant. Efter att du har pengarna på ditt konto genomför vi ett ägarbyte. Sedan hämtar vi din bil, oavsett var i Sverige bilen befinner sig.

Om bilen är gammal eller ny spelar ingen roll. Rentutav köper vi avställda eller skadade bilar. Likaså köper vi bilar med trasig motor, brända bilar och taxibilar. Med andra ord köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss.

Bilado har funnits sedan 2015. Sedan dess har våra mycket proffsiga och trevliga medarbetare hjälpt många nöjda kunder. Med oss får du en korrekt värdering av din bil, en snabb betalning, en krångelfri hantering av pappersarbetet och din bil hämtat på plats.

När försäljning och ägarbytet är gjorda får du ett köpekontrakt och ett kvitto på försäljningen. Därefter ställer vi av bilen från trafik, utifall det inte redan är gjort. Därefter övergår fordonsskatten på Bilado. Likaså sägs din bilförsäkring upp automatiskt. Därför behöver du inte krångla med vare sig anmälan av försäljning eller uppsägning av försäkring. Upplysningsvis kan det vara bra att veta att du kan få skatt tillbaka såvitt du ställer av bilen minst en dag innan försäljning.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 0470-236 44

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 0470-236 44. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.