Sälja bil Västerås

Att sälja bil Västerås med Bilado

Med Bilado är det enkelt att sälja bil Västerås. I synnerhet om man vill att allt ska gå rätt till. Ty det är viktigt att köparen är en seriös aktör, att betalningssumman stämmer överens med bilens värde och att köpet genomförs utan trassel.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Västerås

Anledningen till att vi på Bilado har varit så framgångsrika är dels att vi är väldigt snabba på att hjälpa våra kunder. Exempelvis får du betalt redan under ditt första samtal till oss samt att vi kan komma och hämta bilen väldigt snabbt, var än i Sverige den är stående.

Att handla med oss innebär att du får en korrekt och kostnadsfri prisbedömning av våra skickliga och behöriga medarbetare. Det skulle inte kunna vara enklare att sälja bilen till oss. Det går till så att du helt enkelt ringer eller skriver till oss, så får du ett trevligt och seriöst bemötande. Dessutom kan vi sedan köpa din telefon under telefonsamtalets gång. Detta kan vi göra kontant eller via Swish eller banköverföring.

Vi fixar också ägarbyte snabbt och enkelt eftersom vi har är godkända av, och har en koppling till, Transportstyrelsen. Dessutom hjälper vi till och underlättar allt pappersarbete en bilförsäljning innebär.

Vi hanterar många typer av bilköp. Till exempel är vi behjälpliga vid dödsbon som vill sälja bilar. Likaså kan vi hjälpa säljare som själva inte äger bilen som ska säljas. I samband med ett sådan köp är det bara viktigt att tänka på att säljaren har en signerad fullmakt av bilägaren. Dessutom behöver vi då också en kopia av bilägarens körkort.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 021-245 40

Läs mer om vår tjänst här.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 021-245 40. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.