Sälja bil Uppsala

Om att sälja bil Uppsala till Bilado

Hos Bilado kan du sälja bil Uppsala. Denna får gärna vara avställd eller skadad. Likaså köper vi bilar på vilka motorn inte går igång. Alltså köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Dock måste vi ibland, av olika anledningar, tacka nej till att köpa vissa bilar.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Uppsala

År 2015 startade vi Bilado. Till en början hjälpte vi privatpersoner att sälja sina bilar till handlare och andra privatpersoner. Snart insåg vi behovet av en tjänst som innebär att vi helt enkelt köper bilen av privatpersonerna. Beroende på modell, och bilens skick kan vi sedan sälja den vidare till någon aktör i vårt riksomfattande stora nätverk.

Bilado köper din bil även om den är skadad på något sätt. Detta innebär att du kan höra av dig till oss även om karossen är skadad eller motorn defekt. Det är väl bättre än att lägga flera tusen kronor på verkstadskostnader? Med pengarna kan du sedan finansiera en ny bil.

Vi är kvickast i Sverige på att ge betalt för din bil. Det första som händer när vi har enats om ett pris för din bil är att du vi skickar en betalning. Efter att du har pengarna på ditt konto genomför vi ett ägarbyte. Därpå kommer vi med bärgningsbilen, var i Sverige bilen än befinner sig.

Efter att försäljning och ägarbytet är utförda får du kvitto på försäljningen. Om bilen ännu inte är avställd så gör vi det. Därefter övergår fordonsskatten på oss. Likaså sägs din bilförsäkring upp automatiskt. Därför behöver du inte krångla med vare sig anmälan av försäljning eller uppsägning av försäkring. Upplysningsvis kan det vara bra att veta att du kan få skatt tillbaka såvitt du ställer av bilen minst en dag innan försäljning.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 018-10 77 04

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 018-10 77 04. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.