Sälja bil Umeå

Att sälja bil Umeå är enkelt med Bilado

Behöver du sälja bil Umeå? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss på Bilado.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Umeå

Om du har en trasig eller obesiktad bil, så har du säkerligen ställt av den tills du har ork att göra något med den. Vanligen gör man det för att inte behöva betala skatt i onödan för en bil som man inte använder. Möjligtvis funderar du huruvida du kan sälja en avställd bil som även är trasig. Om så är fallet kan vi meddela att vi köper din bil, trots att den är trasig, avställd eller obesiktad

Sedan 2015 har vi värderat och köpt bilar. Dessutom har våra medarbetare ett brett och djupt kunnande om bilar och bilhandel. Följaktligen kan vi bistå dig med ett förlopp som i annat fall kan vara tidsödande och besvärligt. Antingen kan du lägga ut din bil till försäljning själv, visa upp bilen för intresserade, ordna med avtal och ta ansvar om något blir fel. Med andra ord kan du ringa oss och få kostnadsfri hjälp.

Istället för att försöka få pengar av en bilskrot och betala för transport är det bara att lyfta på luren och slå oss en signal. Vi hjälper dig! 

Det finns alltså ett bättre alternativ än att försöka sälja bilen själv. I själva verket sköter vi på Bilado rubbet. Exempelvi är vi godkända av Transportstyrelsen och tar snabbt och enkelt över ägandet av bilen. Som sagt, processen att sälja bilen kan vara krånglig och svår. Dock går det snabb och smidigt med Bilado. Sålunda är det bara att du hör av dig. Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. 

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 090-451 10

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 090-451 10. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.