Sälja bil till skroten

Det finns bättre alternativ än att sälja bil till skroten

Överväger du på att sälja bil till skroten? Då ska du tänka på att den statliga skrotningspremien togs bort år 2007. Därför är det mer lönt att sälja bilen till Bilado.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil till skroten

Det finns somliga bilskrotar som betalar för vissa bilar. Likväl är det också många som tar betalt för att skrota din bil. Likafullt finns är det gratis hos andra bilskrotar, förutsatt att du själv transporterar dit bilen. Efter att bilen har skrotats måste du skicka in det mottagningsbevis du fick från skroten till Transportstyrelsen. Om detta inte görs rätt kan du vara fortsatt betalningsskyldig trots att du i realiteten inte längre har någon bil.

Det finns ett bättre alternativ än att lämna in bilen till skroten. Nämligen kan du sälja den till Bilado. På så sätt slipper du en massa bekymmer med pappersarbeten, transport och pengahantering. Faktiskt sköter vi på Bilado allt. Till exempel är vi godkända av Transportstyrelsen och tar snabbt och enkelt över ägandet av bilen.

När du ringer eller skickar ett meddelande till oss ger vi dig ett erbjudande om att köpa din bil inom en kvart, såvitt vi är intresserade av din bil. Emellertid är vi intresserade av de flesta bilar. Även de bilar som inte fungerar eller är svårt skadade.

Gör en onlinevärdering för din bil och ange uppgifter om den som eventuella defekter och miltal för att få ett försäljningspris direkt online. Alla våra tjänster är 100% gratis - utan dolda avgifter.

Istället för att lämna in bilen på reparation kan du sälja den till. Tillika om du bara lämnar din bil stående någonstans är det bra att känna till att du är ansvarig för dess miljöpåverkan.

Det enklaste och bekvämaste viset att hantera en bil som behöver skrotas är att sälja den till oss. Då slipper du också allt pappersarbete.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.