Sälja bil Sundsvall

Hör av dig till Bilado för att sälja bil Sundsvall

Med Bilado kan du sälja bil Sundsvall snabbt! Till och med om den är avställd eller krockad kan vi hjälpa dig. Rentutav köper vi repade bilar, bilar med bucklig kaross, gamla taxibilar och bilar vars motor inte längre fungerar.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Sundsvall

Hör bara av dig och få ett prisförslag. För med oss är det enkelt att sälja bilen. Bland annat slipper prutande kunder och pappersarbeten.

Sedan lång tid tillbaka har vi värderat och köpt bilar. Därjämte har vår arbetsstyrka ett brett och djupt kunnande om bilar och bilhandel. Följaktligen kan vi hjälpa dig med en process som eljest kan vara tidsödande och besvärlig. Endera kan du lägga ut din bil till för att säljas på Blocket, visa upp bilen för köpare, ordna med kontrakt och ta ansvar om något blir fel. Eller, så kan du ringa oss. Det kostar ingenting och vi hjälper er med era funderingar.

Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Sammanfattningsvis tycker vi att du ska kontakta oss när du vill sälja en begagnad bil. Såvida du fattar det kloka beslutet att ta hjälp av oss slipper du att själv ordna med korrekt värdering av din bil, fotografering, annonsering, förhandling med potentiella köpare, köpekontrakt, transport och ansvar. Om du däremot säljer bilen till Bilado så får du ett professionellt bemötande och en snabb och smidig affär. Du har allt att vinna på att handla med oss! Så tveka inte att slå oss en signal eller skicka in information om din bil.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 060-383 30

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 060-383 30. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.