Sälja bil Stockholm

Hör av dig till Bilado för att sälja bil Stockholm

Du kan sälja bil Stockholm även om den är obesiktad eller avställd. För att göra det behöver du bara ringa eller skriva ett meddelande till Bilado. Ifall du gör det kloka beslutet att göra så ska du veta att vi köper alla slags bilar, i varierande funktionsduglighet. Detta innebär att vi köper din bil även om den är avställd, inte går att köra, är krockad eller till och med har brunnit.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Stockholm

Vi gör det lätt att sälja bilen. Det som skiljer oss från konkurrenterna är att vi betalar snabbast av alla. Innan betalning får du en kostnadsfri värdering. Efter att du har fått betalt och vi har gjort ägarbytet bärgar vi bilen omgående. Därtill betjänar vi bilägare i alla delar landet.

Har du en bil du vill sälja som du betalar obefogad försäkring och skatt för? Då tycker vi att du ska lyfta på luren och ringa oss, få ett erbjudande om betalningssumma och låta oss ta hand om din bil.

Du kanske har andra saker du behöver hinna med än annonsering, visningar, förhandlingar och pappersarbeten. Sådana saker behöver du inte bry dig om när du säljer din bil till Bilado.

Möjligtvis vill du frigöra lite kapital och växla till att åka mer kollektivt eller vill du inte lägga ut pengar på kostsamma reparationer. Oavsett anledning kan du vara säker på att du kommer få ett mycket tillmötesgående, korrekt och kunnigt bemötande när du kontaktar oss på Bilado.

Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att ringa på 08-12 14 80 65. Du kan också mejla på info@bilado.se. Tveka inte att slå oss en signal. Vår trevliga personal tar hjärtlig emot ditt samtal.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in våra bilder på Instagram här.

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.