Sälja bil Solna

Bilado hjälper dig med att sälja bil Solna

Vi på Bilado köper nya och begagnade bilar av privatpersoner. Dessa kan vara avställda eller skadade. Likaledes köper vi bilar på vilka motorn inte går igång. Så, hör av dig till oss om du behöver sälja bil Solna. Vårt motto är trygghet, klarhet och ett professionellt bemötande. Att handla med oss skulle inte kunna vara enklare.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Solna

Vi köper de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Dock måste vi ibland, av varierande orsaker, tacka nej till att köpa vissa bilar. Vidare om hur vi köper in bilar kan du läsa här:

Läs om hur du kan sälja bilen här.

Kontakta oss när du vill sälja din bil och slipper själv ordna med korrekt värdering av din bil, fotografering, annonsering, förhandling med potentiella köpare, köpekontrakt, transport och ansvar. Om du däremot säljer bilen till Bilado så får du ett professionellt bemötande och en snabb och smidig affär. Du har allt att vinna på att handla med oss! Så tveka inte att slå oss en signal eller skicka in information om din bil.

Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Processen att sälja bilen kan som sagt vara krånglig och svår. Emellertid går det snabb och smidigt med Bilado. Därför är det bara att du hör av dig. Vad kan vi hjälpa dig med?

Steg ett är att du ringer eller skriver till oss med information om din bil. Därefter ger vi dig ett erbjudande för att köpa din bil. Vi lämnar marknadsmässiga offerter och erbjuder rätt pris för din bil. Slutligen kommer vi betalar vi dig och hämtar din bil.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.