Sälja bil snabbt Solna

Hos Bilado kan du sälja bil snabbt Solna

Om du planerar att sköta allting själv kan sälja bil snabbt Solna ta upp till ett halvår. Till och med kan det sluta med att du aldrig finne en passande spekulant. Dessutom går bilens värde ned desto längre du väntar. Likväl, säg att du finner en passande köpare som vill ge ett bra pris så måste du fortfarande spendera ansenligt mycket tid på att komponera ihop annonser, vara tillgänglig för telefonsamtal och möten.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil snabbt Solna

En annan viktig fråga är hur du ska sätta ett korrekt värde på din bil. Likaså tar även bilhandlare tid på sig att får igenom ett köp. Emedan annonser måste ut och bilhandlaren måste hitta rätt spekulant. Av dessa anledningar är det ett smart val att höra av sig till Bilado.

Med oss kan du få din bil såld och hämtad på plats omgående. Först gör vår mycket kunniga personal en korrekt värdering av din bil och erbjuder ett pris att köpa den för. Därefter betalar vi, genomför ägarbytet och hämtar bilen.

Det finns många runt om i landet som gärna skulle vilja sälja sin skadade eller avställda bil. Istället för att lägga ned tid och pengar på att laga bilen kan du sälja den till oss. Även om du har en bil som är totalkvaddad får du en värdering och ett prisförslag. Om din bil intresserar oss får du en värdering inom en kvar efter att du har hört av dig till oss.

Försåvitt du kontaktar oss under arbetstid på en vardag svarar vi inom femton minuter därest din bil intresserar oss. Om du kontaktar oss på en helg eller kvällstid kan du vänta dig ett svar nästkommande vardag.

Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att ringa på 08-12 14 80 65 eller mejla på info@bilado.se Tveka inte att slå oss en signal. Vår trevliga personal tar hjärtlig emot ditt samtal.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in våra bilder på Instagram här.

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.