Sälja bil Östersund

Att sälja bil Östersund kunde inte vara enklare

Till Bilado kan du sälja bil Östersund. Vi köper bilar i alla olika skick, ålder och märke. Det innebär att du kan sälja avställda bilar liksom bilar i nyskick till oss. Hör av dig så hjälper vi dig omgående.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Östersund

Utan väntan gör vi en korrekt och kostnadsfri värdering av din bil. Även bilar i skadat skick, eller med något motorfel betalar vi för. Därefter, när du har fått pengar för bilen, hämtar vi den på den plats den befinner sig på.

Bilens skick och funktion spelar ingen roll för oss. Jämväl bilar med trasig motor, krockad kaross, taxibilar, veteranbilar och arbetsbilar är av intresse. Däremot tackar vi sällan men ibland nej till att köpa vissa bilar.

Senast tio dagar efter köpet gör vi ett ägarbyte hos Transportstyrelsen. Det är de som svarar för regelgivning, tillståndsprövning och tillsyn inom transportområdet. Eftersom vi är godkända av Transportstyrelsen gör vi ägarbytet snabbt på elektronisk väg.

Det är besvärligt och tidskrävande att försöka sälja sin bil på egen hand och det myllrar av människor som försöker luras. Av denna anledning är Bilado det bästa alternativet för dig. Vi är servicen för dig som vill sälja bilen snabbt.

Sammantaget borde du kontakta oss när du vill sälja din bil. Då får du ett professionellt bemötande och en snabb och smidig affär. Du har allt att vinna på att handla med oss! Så tveka inte att slå oss en signal eller skicka in information om din bil.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 063-850 22

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 063-850 22. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.