Sälja bil Örebro

Med Bilado är det enkelt att sälja bil Örebro

Till oss på Bilado kan du sälja bil Örebro. Försåvitt du har en avställd, obesiktad eller skadad bil som står och orsakar huvudbry så kan vi hjälpa dig. Vidare, om det är så att du orkar ta hand om försäljningen av din bil på egen hand eller om du är osäker på hur du ska värdera din bil så hjälper vi dig.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Örebro

Tveka inte att höra av dig till oss. Det kostar ingenting. Vi värderar din bil kostnadsfritt. Dessutom får du betalt på en gång. Sedan hämtar vi bilen. Detta kan vi göra oberoende av var i landet bilen befinner sig. Därför tjänar du pengar, tid och tankemöda på att sälja din bil till Bilado.

Kanske är din bil belagd med körförbud, är skadad eller är avställd. Eller så kanske du bara vill sälja bilen för att kunna köpa en ny eller börja resa kollektivt. Oavsett anledning är du välkommen att kontakta oss. Då gör vi en process enkel som annars kan vara krånglig.

Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Under vardagarnas arbetstimmar svarar vi inom femton minuter om din bil intresserar oss. På kvällstid och helgdagar kan du vänta dig ett svar nästkommande vardag.

Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att ringa på 019-10 77 78. Tveka inte att slå oss en signal. Vår trevliga personal tar hjärtlig emot ditt samtal.

Vårt motto är trygghet, klarhet och ett professionellt bemötande. Att handla med oss skulle inte kunna vara enklare.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 019-10 77 78

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 019-10 77 78. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.