Sälja bil Lund

Bilado hjälper dig att sälja bil Lund

Med Bilado är det enkelt att sälja bil Lund. Eftersom vi köper din bil när telefon och hämtar bilen på en gång, oavsett var den finns stående tycker många att vi är enkla att ha att göra med. Likaledes ordnar vi med allt pappersarbete och hjälper dig med den information du kan tänkas behöva.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Lund

Vår målsättning är du ska bli så pass nöjd efter att ha handlat med oss att du rekommenderar oss till andra som har en bil de vill sälja. Denna affär kommer du att tjäna på och du kommer att slippa allt strul som det annars innebär att sälja en bil.

Vi köper även bilar som är skadade. Till och med har vi köpt bilar som har brunnit. Anledningen till att vi har möjlighet att betala för din bil oavsett skick är att vi har avtal med ett flertal olika typer av bilhandlare som letar efter olika saker i de bilar de förvärvar. Vissa kanske enbart är intresserade av exklusiva bilar i toppskick medan andra är intresserade av metallen. Så det finns ett stort spann.

Steg ett är att ringa oss. Alternativ kan du skicka in en förfråga via denna länk. Såvida vi är intresserade av att köpa din bil får du därefter får du ett erbjudande om betalning inom loppet av en kvart. Vi är intresserade av de flesta bilar, även skadade bilar och bilar som inte fungerar.

Steg två är att du får betalt. Detta kan vi göra via Swish, banköverföring eller kontant. Inom fem minuter kan pengarna vara på ditt konto eller i handen. Med andra ord får du omgående betalt. Dessutom ordnar vi med allt pappersarbete. Eftersom vi är anslutna till Transportstyrelsen gör vi det smidigt.

Steg tre är att vi helt enkelt hämtar bilen där den står. Som sagt bärgar vi bilar från hela landet. Dessutom klimatkompenserar vi våra transporter till och från upphämtning.

Läs mer här om hur vi köper din bil.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 046-577 20

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 046-577 20. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.