Sälja bil Luleå

Bilado hjälper dig att sälja bil Luleå

Till Bilado kan du sälja bil Luleå. Det skulle inte kunna vara enklare att sälja bilen till oss. Detta går till som så att du ringer eller skriver till oss. Då får du ett ämabelt och proffsigt mottagande och vi kan köpa din telefon direkt under telefonsamtalet.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Luleå

Slipp oseriösa handlare och suspekta privatpersoner. Det vimlar av personer som försöker luras och det är tidsödande sköta bilförsäljningen själv.

Inledningsvis ringer du eller skickar ett meddelande till oss. Försåvitt vi är intresserade av att köpa din bil får du därefter får du ett erbjudande om betalning inom loppet av en kvart. Vi är intresserade av de flesta bilar, även skadade bilar och bilar som inte fungerar.

Därefter får betalt. Detta kan vi göra via Swish, banköverföring eller kontant. Inom fem minuter kan pengarna vara på ditt konto eller i handen. Med andra ord får du omgående betalt. Dessutom ordnar vi med allt pappersarbete. Eftersom vi är anslutna till Transportstyrelsen gör vi det smidigt.

När försäljning och ägarbytet är gjorda får du ett köpekontrakt och ett kvitto på försäljningen. Därefter ställer vi av bilen från trafik, försåvitt det inte redan är gjort. Därefter övergår fordonsskatten på Bilado. Likaså sägs din bilförsäkring upp automatiskt. Därför behöver du inte krångla med vare sig anmälan av försäljning eller uppsägning av försäkring. Upplysningsvis kan det vara bra att veta att du kan få skatt tillbaka såvitt du ställer av bilen minst en dag innan försäljning.

Omsider hämtar vi bilen där den står. Som sagt bärgar vi bilar från hela landet. Dessutom klimatkompenserar vi våra transporter till och från upphämtning.

Läs mer här om hur vi köper din bil.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 0920-995 11

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 0920-995 11. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.