Sälja bil Linköping

Bilado hjälper dig att sälja bil Linköping

Till Bilado kan du sälja bil Linköping. Med oss vet du att allt går rätt till. Nämligen är det viktigt att köparen är en seriös aktör, att köpeskillingen stämmer överens med bilens värde och att köpet genomförs utan trassel.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Linköping

Slipp oseriösa handlare och suspekta privatpersoner. Det vimlar av personer som försöker luras och det är tidsödande sköta bilförsäljningen själv.

Vad vi lärde oss under våra år som bilmäklare var att många bilägare letade efter alternativ till att sälja på Blocket och förhandla priser eller sälja på auktion. Istället ville de flesta vi kom i kontakt med bara snabbt sälja bilen, utan invecklade förlopp och huvudbry. Av denna anledning utvecklade vi Bilado till en tjänst som snabbt och enkelt köper din bil. Så följer därav att du kan använda dina pengar och din energi till annat än bilkrångel.

Det första som händer efter att du har ringt oss på 013-555 93 eller skickat ett mejl till oss på info@bilado.se är att vi erbjuder att köpa din bil. Förutom nya och felfria begagnade bilar köper vi avställda bilar, sönderbrända bilar, krockade bilar och bilar med trasiga motorer. Självklart är prisbilden olika beroende på bilens skick. Icke desto mindre ska du vara trygg med att du alltid får ett pris som överensstämmer med marknadsvärdet. För oss är det oerhört viktigt att du som kund känner dig trygg med att handla med oss. Likaså hoppas vi på vidare rekommendationer från våra nöjda kunder.

Det andra som händer, efter att du har godtagit vårt anbud, är att du får betalt. I detta avseende urskiljer sig Bilado från konkurrensen. Faktiskt är vi snabbast i Sverige på att betala våra kunder.

Det tredje som händer är att vi hämtar din bil och du får skriva på ett kvitto för försäljningen.

Läs mer här om hur vi köper din bil.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 013-555 93

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 013-555 93. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.