Sälja bil Karlstad

Bilado hjälper dig att sälja bil Karlstad

Till Bilado kan du sälja bil Karlstad och slipp oseriösa handlare och suspekta privatpersoner.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Karlstad

Ring eller skicka in en gratis förfrågan. Våra erfarna medarbetare gör en korrekt värdering och ger din ett pris för din bil. I det fall du godtar vårt erbjudande kan vi köpa bilen under samtalets gång. Alternativt kan vi betala för bilen baserat på ett inskickat fotografi och bilens handlingar. I sådant fall slipper du komma till oss för att visa upp bilen.

Alla bilar är av intresse. Även om bilen har använts som en tjänstebil eller blivit krockad kan den vara av intresse. Till exempel köper vi brända bilar, krockade bilar, gamla taxibilar och bilar med trasiga motorer.

När du säljer bilen till oss kan du vara säker på att affären går till på rätt sätt. Dessutom köper vi bilar från alla delar av Sverige. Detta innebär att vi hämtar bilen oavsett var i landet den befinner sig. Alltså behöver du inte komma in med bilen till oss.

Först ringer du oss. Alternativ kan du skicka in en förfråga via denna länk. Såvida vi är intresserade av att köpa din bil får du därefter får du ett erbjudande om betalning inom loppet av en kvart.

Därpå får du betalt. Detta kan vi göra via Swish, banköverföring eller kontant. Inom fem minuter kan pengarna vara på ditt konto eller i handen. Med andra ord får du omgående betalt. Dessutom ordnar vi med allt pappersarbete. Eftersom vi är anslutna till Transportstyrelsen gör vi det smidigt.

Slutligen hämtar bilen där den står. Som sagt bärgar vi bilar från hela landet. Dessutom klimatkompenserar vi våra transporter.

Läs mer här om hur vi köper din bil.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 054-10 09 70

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 054-10 09 70. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.