Sälja bil i befintligt skick

Hur du kan sälja bil i befintligt skick till Bilado

Till Bilado kan du sälja bil befintligt skick och du undkommer opålitliga köpmän och ovederhäftiga spekulanter. Ifall du istället säljer bilen till oss kan du vara säker på att affären går till på rätt sätt. Dessutom köper vi bilar från alla delar av Sverige. Detta innebär att vi hämtar bilen oavsett var i landet den befinner sig. Alltså behöver du inte komma in med bilen till oss.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil i befintligt skick

Steg ett är att ringa oss. Alternativ kan du skicka in en förfråga via denna länk. Såvida vi är intresserade av att köpa din bil får du därefter får du ett erbjudande om betalning inom loppet av en kvart.

Steg två är att du får betalt. Detta kan vi göra via Swish, banköverföring eller kontant. Inom fem minuter kan pengarna vara på ditt konto eller i handen. Med andra ord får du omgående betalt. Dessutom ordnar vi med allt pappersarbete. Eftersom vi är anslutna till Transportstyrelsen gör vi det smidigt.

Steg tre är att vi helt enkelt hämtar bilen där den står. Som sagt bärgar vi bilar från hela landet. Vad mera är att vi klimatkompenserar våra transporter.

Vi köper inte alla bilar som vi får erbjudande om att köpa. Däremot har vi inga krav på bilens funktionsduglighet eller tillstånd. Tillika köper vi utbrända bilar, krockade bilar, gamla yrkesbilar och bilar med trasiga motorer.

Bilado har funnits sedan 2015. Sedan dess har våra mycket proffsiga och trevliga medarbetare hjälpt många nöjda kunder. Med oss får du en korrekt värdering av din bil, en snabb betalning, en krångelfri hantering av pappersarbetet och din bil hämtat på plats.

Läs mer här om hur vi köper din bil.

Kolla in vårt Instagramflöde.

Mejla oss på info@bilado.se

Ring oss på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.