Sälja bil Halmstad

Bilado hjälper dig att sälja bil Halmstad

Hör av dig till Bilado när du vill sälja bil Halmstad. På detta sätt slipper du det krångel det innebär att sälja din bil själv. I synnerhet vill du säkert att det ska gå rätt till. Närmare bestämt är det viktigt att köparen är en seriös aktör, att köpeskillingen stämmer överens med bilens värde och att köpet genomförs utan trassel.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Halmstad

Det går snabbt att få betalt för din bil av oss och vi kan betala dig på flera olika sätt. Exempelvis kan vi betala med Swish, banköverföring eller kontant. Efter att du har pengarna på ditt konto genomför vi ett ägarbyte. Sedan kommer vi med bärgningsbilen, oavsett var i Sverige bilen befinner sig.

Antingen kan du lägga ut din bil till försäljning på Blocket, visa upp bilen för spekulanter, ordna med kontrakt och ta ansvar om något blir fel. Alternativt, så kan du ringa oss. Det kostar ingenting och vi hjälper dig med dina funderingar.

Vi köper även avställda eller förstörda bilar, liksom bilar med trasig motor och brända bilar. Sammantaget köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Likväl måste vi stundom, av olika anledningar, tacka nej till att köpa vissa bilar. Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Mer om hur vi köper in bilar kan du läsa här:

Läs om hur du kan sälja bilen här.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 035-344 05

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 035-344 05. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.