Sälja bil Borlänge

Bilado hjälper dig att sälja bil Borlänge

Hör av dig till Bilado när du vill sälja bil Borlänge. Faktiskt köper vi även avställda eller skadade bilar. Likaså köper vi bilar på vilka motorn inte går igång. Med andra ord köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Likafullt måste vi emellanåt, av varierande orsaker, tacka nej till att köpa vissa bilar. Mer om hur vi köper in bilar kan du läsa här: 

Läs om hur du kan sälja bilen här.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja bil Borlänge

Vi gav startsignal för Bilado år2015. Alltsen dess har vi hjälpt många som sälja sin bil. Detta arbete har vi gjort med expertis inom bilar och bilförsäljning samt ett trevligt bemötande.

Vi är landets snabbaste bilköpare. Det första som händer när vi har enats om ett pris för din bil är att du vi skickar en betalning. Detta går snabbt och vi kan betala dig på flera olika sätt. Exempelvis kan vi betala med Swish, banköverföring eller kontant. Efter att du har pengarna på ditt konto genomför vi ett ägarbyte. Sedan kommer vi med bärgningsbilen, oavsett var i Sverige bilen befinner sig.

Vi sköter många typer av bilköp. Till exempel hjälper vi dödsbon som vill sälja bilar och vi kan hjälper även säljare som själva inte äger bilen som ska säljas. I samband med ett sådan köp är det viktigt att säljaren har en signerad fullmakt av bilägaren. Dessutom behöver vi då också en kopia av bilägarens körkort. Vidare ringer vi och stämmer av med bilägaren och verifierar dennes person med bank-ID. I händelse av att vi befarar bedrägeri genomför vi en polisanmälan.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 0243-133 10

 Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 0243-133 10. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.