Sälja begagnad bil Göteborg

Med Bilado kan du sälja begagnad bil Göteborg

Att sälja begagnad bil Göteborg med Bilado är enkelt. Bland annat köper vi din bil genast över telefon. Därtill hämtar vi bilen på en gång, oavsett var den finns stående. Likaledes ordnar vi med alla papper och hjälper dig med den information du kan tänkas behöva.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja begagnad bil Göteborg

Det första som händer efter att du har ringt oss på 031-13 07 44 eller skicka ett mejl till oss på info@bilado.se så ger vi dig en erbjudande på betalningssumma för din bil. Förutom nya och felfria begagnade bilar köper vi avställda bilar, sönderbrända bilar, krockade bilar och bilar med trasiga motorer. Självklart är prisbilden olika beroende på bilens skick. Icke desto mindre ska du vara trygg med att du alltid får ett pris som överensstämmer med marknadsvärdet. För oss är det oerhört viktigt att du som kund känner dig trygg med att handla med oss. Likaså hoppas vi på vidare rekommendationer från våra nöjda kunder.

Det andra som händer, efter att du har accepterat vårt pris, är att du får betalt. I detta avseende urskiljer sig Bilado från konkurrensen. Faktiskt är vi snabbast i Sverige på att betala våra kunder.

Det tredje som händer är att vi hämtar din bil och du får skriva på ett kvitto för försäljningen.

Slutligen genomför vi ett ägarbyte. Beroende på när detta byte görs i månaden, samt huruvida bilen har varit avställd ett tag eller inte, kan du som säljare få betala ytterligare en månads fordonsskatt efter försäljningen. Har du däremot ställt av bilen innan månadens första dag så faller fordonsskatten på oss. I vilket fall som helst är det vi som framledes betalar skatt och juridiskt är ansvariga för den köpta bilen.

Kolla in denna supportsida för att lära dig mer om hur vi jobbar på Bilado.

Följ oss gärna på Instagram.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 031-13 07 44

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 031-13 07 44. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.