Sälja begagnad bil direkt

Sälja begagnad bil direkt med Bilado är det smarta valet

Att sälja begagnad bil direkt med Bilado är det bästa du kan göra för dig själv och din plånbok. I alla fall om du letar efter sätt att sälja din bil på. Ty det är tryggt, säkert och ekonomiskt att handla med oss.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälja begagnad bil direkt

Du får ofördröjligt ersättning och vi ser till att alla papper är i ordning. Utöver hämtar vi bilen där den står. Även om bilen är helt förstörd köper vi den. Dessutom hjälper vi dig om du vill veta mer om hur det blir med fordonsskatt och avbetalningar.

Vår historia började 2015. Då arbetade Bilado huvudsakligen som bilmäklare. Under dessa år vände sig personer från alla delar av Sverige till oss för hjälp med att sälja deras bilar. Såväl äldre bilar till låga priser och exklusiva bilar till höga priser sålde vi. Detta inbegrep att våra kunder, med all rätta, litade på oss och gav oss goda omdömen.

En bilmäklare sätter samman köpare och säljare och fixar med allt som har med försäljningen att göra, såsom annonsering kommunikation, förhandlingar, visningar och det slutliga köpet. Likaledes fixade vi garantier och finansiering.

Vad vi lärde oss under våra år som bilmäklare var att många bilägare letade efter alternativ till att sälja på Blocket och förhandla priser eller sälja på auktion. Istället ville de flesta vi kom i kontakt med bara snabbt sälja bilen, utan invecklade förlopp och huvudbry. Av denna anledning utvecklade vi Bilado till en tjänst som snabbt och enkelt köper din bil. Så följer därav att du kan använda dina pengar och din energi till annat än bilkrångel.

Bilado inhandlar sålunda din bil i förhandenvarande skick utan besvär.

För att lära dig mer om hur enkelt du säljer bilen till oss kan du läsa här.

Kolla också in vårt Instagramflöde.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.