Sälj din bil

Sälj din bil tryggt och säkert med Bilado

Sälj din bil till Bilado så slipper du allt krångel och allt försäljningen sker på ett riktigt sätt. Bland annat får du en gratis och korrekt värdering, pengar på kontot på en gång och ett rätt utformat köpekontrakt. Därefter hämtar vi bilen där den står och du kan använda dina pengar och din tid till att till exempel leta efter en ny drömbil.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Sälj din bil

För den händelse att du istället funderar på att sköta försäljningen av din bil helt själv så ska du få några tips av oss, som är experter på trygga bilaffärer. För det första ska du tänka på att ta betecknande fotografier och sätta samman en annons med all viktig information som en potentiell köpare har rätt att veta. För det andra är det viktigt att du vet hur du ska bedöma värdet på din bil så att du inte blir lurad eller misslyckas med försäljningen. För det tredje är det viktigt att tänka på att du ska utforma ett juridiskt bindande dokument som köparen ska få med sig. För det fjärde måste du se till att du får in pengarna på ditt konto. Slutligen måste du veta vilka regler som gäller för fordonsskatt och avbetalningar i samband med bilförsäljningen. Utöver dessa punkter måste du också se till att bilen har gått igenom besiktningen och att ingenting är skadat.

Därest du föredrar att slippa allt besvär med annonsering, säljsnack, pengaöverföringar, kontrakt och verkstadskostnader så är det bara att ringa oss på 08-12 14 80 65.

Med Bilado kan du sälja bilen från soffan. Det går till så att du ringer oss eller skickar ett meddelande, vi köper bilen på en gång och hämtar den. Klart!

För att lära dig mer om hur vi arbetar och om hur vi köper din bil kan du läsa här.

Kolla också gärna in vårt Instagramflöde här.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. 

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.