Köper trasiga bilar

Bilado köper trasiga bilar i olika skick

När vi säger att vi köper trasiga bilar i olika skick så menar vi verkligen det. Till exempel kan karossen vara krockad, motorn trasig eller hjulaxeln sönder. Av denna anledning tycker vi att du ska höra av dig till oss när du vill sälja din bil.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Köper trasiga bilar

Det skulle inte kunna vara enklare att sälja bilen till oss. Detta går till som så att du ringer eller skriver till oss. Då får du ett ämabelt och proffsigt mottagande och vi kan köpa din telefon direkt under telefonsamtalet.

I många år har vi hjälpt väldigt många nöjda kunder. Skälet till att kunderna uppskattar Bilado är att alla medarbetare är experter på bilar och bilhandel samt att vi har ett trevligt och yrkesmässigt bemötande. Därför känner sig våra kunder med rätta trygga att de snabbt får betalt en korrekt köpeskilling och att hela förloppet är enkelt och smidigt för kundens räkning.

Innan vi avklarar alla affärer försäkrar vi oss såklart om att bilförsäljaren också faktiskt äger bilen i fråga och att bilen inte är belagd med krediter. Vidare hjälper vi till med ägarbyte och köpekontrakt.

Grunden till vår framgång är att vi hjälper våra kunder på en gång. Detta innebär att du som vill sälja din bil till kan få betalt redan under ditt första samtal hos oss samt att vi kan komma och hämta bilen väldigt snabbt, oavsett var den står. Detta kan vara skönt utifall bilen till exempel står i vägen för trafik. Sammanfattningsvis kan vi meddela att vi faktiskt är snabbast i Sverige på att betala och hantera bilköp. Samtidigt gör vi detta på en smidigt, enkelt och rättsligt korrekt sätt.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.