Köp bil online

Bilado jobbar med köp bil online

Det är krångligt att sälja sin bil och hitta någon som smidigt sköter köp bil online. I synnerhet vill man att det ska gå rätt till. Närmare bestämt är det viktigt att köparen är en seriös aktör, att köpeskillingen stämmer överens med bilens värde och att köpet genomförs utan trassel.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Köp bil online

Bilado gör försäljning av din bil okomplicerad. Till att börja med ger vi dig en gratis beräkning av din bils värde. Därefter får du betalt på en gång. Sedan hämtar vi bilen, oavsett var den står.

Före köpet genomförs verifierar vi att fordonets ägare inte har några restbetalningar hos Kronofogden. Exempel på sådana restbetalningar kan vara obetalda parkeringsavgifter eller fordonsskatt. Anledningen till att vi kollar detta är att Kronofogden kan ta bilen från oss efter att vi har köpt den utifall bilen är belagd med skulder över 5000 kronor.

I samband med att du får betalt och vi genomför ägarbytet får du ett kvitto och ett köpekontrakt.

Vi sköter många typer av bilköp. Till exempel hjälper vi dödsbon som vill sälja bilar och vi kan hjälper även säljare som själva inte äger bilen som ska säljas. I anknytning till ett sådan köp är det viktigt att säljaren har en signerad fullmakt av bilägaren. Dessutom behöver vi då också en kopia av bilägarens körkort. Vidare ringer vi och stämmer av med bilägaren och verifierar dennes person med bank-ID. I händelse av att vi befarar bedrägeri genomför vi en polisanmälan.

En säljare som, å ena sidan, har bilen i bruk under första dagen av den månad bilen säljs är skyldig att betala skatt för den månaden. Försåvitt bilen, å andra sidan, är avställd från första dagen i den månad bilen säljs är det Bilado som betalar skatten.

Om du vill att försäljningen av din bil ska ske på enkelt och seriöst vis ska du ringa oss eller skicka ett meddelande.

Här kan du läsa mer om hur vi köper din bil.

Här kan du kolla in bilder från vårt Instagramkonto.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.