Bilköpare Stockholm

Bilado är din bilköpare Stockholm

Bilado har varit en pålitlig bilköpare Stockholm sedan 2015. Såvida din bil är intressant för oss köper vi din på en gång. Emellertid köper vi de flesta bilar. Oavsett om bilen är skadad eller okörbar köper vi den.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Bilköpare Stockholm

Att nyttja krångliga tjänster för offentlig försäljning, budgivaretjänster eller Blocket är besvärligt. Där det vimlar det människor som försöker luras och förfarandet är tidskrävande. Av denna anledning är Bilado det bästa alternativet för dig. Vi är servicen för dig som vill avyttra bilen utan att erfordra dröjsmål.

Ett ofrånkomligt krav när vi köper en bil är att den inte är knuten till någon form av avbetalning, såsom leasing eller kredit. I det fall du har någon form av kredit och ändå vill sälja bilen så är det bara att betala av den till den bank där du har krediten. I huvudsak gäller dessa regler inte privatlån.

Strax efter att vår betalning har landat på ditt konto behöver vi göra ett ägarbyte. Detta görs hos Transportstyrelsen, som svarar för regelgivning, tillståndsprövning och tillsyn inom transportområdet. Då vi är godkända av Transportstyrelsen kan vi realisera ägarbytet på elektronisk väg. Här är det viktigt att ha i åtanke att vi måste genomföra senast tio dagar efter försäljningen. Innan vi utför ägarbytet behöver du visa upp ditt gulfärgade registreringsbevis.

I den händelse, att du har förlagt ditt registreringsbevis, så kan du rekvirera ett nygjort via denna länk.

I det fall du tidigare har leasat din bil så kan leasingbolaget skicka ett ägarbevis till dig.

När försäljning och ägarbytet är gjorda får du ett köpekontrakt och ett kvitto på försäljningen. Därefter ställer vi av bilen från trafik, försåvitt det inte redan är gjort. Därefter övergår fordonsskatten på Bilado. Likaså sägs din bilförsäkring upp automatiskt. Därför behöver du inte krångla med vare sig anmälan av försäljning eller uppsägning av försäkring. Upplysningsvis kan det vara bra att veta att du kan få skatt tillbaka såvitt du ställer av bilen minst en dag innan försäljning.

Här kan du läsa mer om hur vi köper din bil.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.