Bilar köpes

Bilar köpes i olika skick hos Bilado

Bilado startade 2015 i Stockholm. Sedan dess har vi vuxit på marknaden där bilar köpes. I synnerhet har vi nischat oss på området för förärvning av begagnade bilar. Dessa kan vara skadade eller till och helt ur funktion. Alla bilar är av intresse.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Bilar köpes

Ring eller skicka in ett kostnadsfritt spörsmål. Våra erfarna medarbetare erbjuder dig ett pris för din bil. Såvida du accepterar vårt bud kan vi genast fara till den plats bilen står. Alternativt kan vi betala för bilen baserat på ett inskickat fotografi och bilens handlingar. I sådant fall slipper du komma till oss för att visa upp bilen.

Vi är snabbast i Sverige på att köpa din bil. Det första som händer när vi har enats om ett pris för din bil är att du vi skickar en betalning. Detta går snabbt och vi kan betala dig på flera olika sätt. Exempelvis kan vi betala med Swish, banköverföring eller kontant. Efter att du har pengarna på ditt konto genomför vi ett ägarbyte. Sedan kommer vi med bärgningsbilen, oavsett var i Sverige bilen befinner sig.

Bilens skick och funktion spelar ingen roll för oss. Även bilar med förstörd motor, krockad kaross, taxibilar, veteranbilar och arbetsbilar är av intresse. Däremot tackar vi sällan men ibland nej till att köpa vissa bilar.

Försåvitt du kontaktar oss under arbetstid på en vardag svarar vi inom femton minuter därest din bil intresserar oss. Om du kontaktar oss på en helg eller kvällstid kan du vänta dig ett svar nästkommande vardag.

Det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att ringa på 08-12 14 80 65. Tveka inte att slå oss en signal. Vår trevliga personal tar hjärtlig emot ditt samtal.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in våra bilder på Instagram här.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning. Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-121 4 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.