Begagnade bilar Göteborg

Bilado köper begagnade bilar Göteborg

På Bilado köper vi begagnade bilar Göteborg. Dessa kan vara avställda eller skadade. Likaledes köper vi bilar på vilka motorn inte går igång. Således köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Dock måste vi ibland, av varierande orsaker, tacka nej till att köpa vissa bilar. Vidare om hur vi köper in bilar kan du läsa här: Läs om hur du kan sälja bilen här.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Begagnade bilar Göteborg

I många år har vi värderat och införskaffat begagnade bilar. Dessutom har vår arbetsstyrka ett brett och djupt kunnande om bilar och bilhandel. Därför kan vi hjälpa dig med en process som annars kan vara tidskrävande och krånglig. Antingen kan du lägga ut din bil till försäljning på Blocket, visa upp bilen för spekulanter, ordna med kontrakt och ta ansvar om något blir fel. Eller, så kan du ringa oss. Det kostar ingenting och vi hjälper er med era funderingar.

Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp den. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Processen att sälja bilen kan som sagt vara krånglig och svår. Emellertid går det snabb och smidigt med Bilado. Således är det bara att du hör av dig. Vad kan vi hjälpa dig med?

Steg ett är att du ringer eller skriver till oss med information om din bil. Därefter ger vi dig ett erbjudande för att köpa din bil. Vi lämnar marknadsmässiga offerter och erbjuder rätt pris för din bil. Slutligen kommer vi betalar vi dig och hämtar din bil.

Vår devis är trygghet, klarhet och ett professionellt bemötande. Att handla med oss skulle inte kunna vara enklare.

På vårt Instagramkonto kan du se bilder från vår verksamhet.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 031-13 07 44

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 031-13 07 44. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.