Vi köper din bil

Vi köper din bil snabbt och enkelt

När vi köper din bil har vi som mål att du ska bli så pass nöjd att du vill rekommendera vår verksamhet vidare. Likaså har vi de genom åren fått de bästa betygen av våra kunder, bland annat för att vi köper bilar av våra kunder väldigt snabb samt för att vi har ett så pass kunnigt, proffsigt och trevligt bemötande.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Vi köper din bil

Våra kunder har uppskattat att vi är snabba och trevliga samt att hela processen att sälja till oss är så pass enkel. De som säljer sina bilar till oss är glada att inte behöva ta itu med allt det byråkratiska det innebär att sälja sin bil. En annan sak vi har fått höra att kunder gillar är att vi kan köpa en bil osedd betala direkt över telefon för att genast hämta den. Likaså gör vi ägarbytet snabbt och enkelt eftersom vi har en elektronisk kontakt med Transportstyrelsen.

Vi köper även avställda och förstörda bilar, liksom bilar med trasig motor och brända bilar. Sammantaget köper vi de flesta bilar som kunderna erbjuder oss. Likväl måste vi stundom, av olika anledningar, tacka nej till att köpa vissa bilar. Om din bil intresserar oss så köper vi den på en gång. Då behöver du inte åka in med den till oss för att visa upp. Vi betalar på en gång och kommer och hämtar bilen.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65. På vardagar och under arbetstider svarar vi på inskickade förfrågningar på femton minuter.

Här kan du läsa mer om vår tjänst.

Kolla in vårt Instagramflöde här!

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.