Bil värdering

Hör av dig till Bilado för en korrekt och smidig bil värdering

Begrundar du att sälja bilen och skaffa en ny? Då är det en god idé att höra av dig till oss. Utan dröjsmål gör vi en professionell och kostnadsfri bil värdering. Även bil i skadat skick, eller med något motorfel betalar vi för. Slutligen, när du har fått pengar för bilen, hämtar vi den på den plats den befinner sig på.

Vi är Sveriges HÖGST rankade bilköpare

Bil värdering

Vi startade Bilado 2015. Sedan dess har vi hjälpt många som sälja en bil. Detta arbete har vi gjort med ett stort kunnande och trevligt bemötande. Tillika är all vår personal specialister på att värdera bilar.

Bilado köper din bil till och med om den är skadad på något sätt. Detta innebär att du kan höra av dig till oss även om karossen är skadad eller motorn defekt. Det är väl bättre än att lägga flera tusen kronor på verkstadskostnader? Med pengarna kan du sedan finansiera en ny bil.

Värderingen av din bil är en gratistjänst vi erbjuder.

Till att börja med erbjuder vi en köpeskilling. Därefter får du pengarna på kontot. Slutligen hämtar vi bilen där den står. Hur skulle detta kunna vara enklare?

Sammanfattningsvis tycker vi att du ska kontakta oss när du vill sälja en begagnad bil. Såvida du fattar det kloka beslutet att ta hjälp av oss slipper du att själv ordna med korrekt värdering av din bil, fotografering, annonsering, förhandling med potentiella köpare, köpekontrakt, transport och ansvar. Om du däremot säljer bilen till Bilado så får du ett professionellt bemötande och en snabb och smidig affär. Du har allt att vinna på att handla med oss! Så tveka inte att slå oss en signal eller skicka in information om din bil.

Läs mer här om hur du kan sälja din bil till oss.

Kolla in våra bilder på Instagram här.

Hos Bilado får du det välkomnande du förtjänar. Därför ska du inte tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering och ett erbjudande om betalning.

Mejla oss på info@bilado.se eller slå oss en signal på 08-12 14 80 65

Bilado är det naturliga valet när du skall sälja bilen.

Läs våra Trustpilot omdömen här

Gör som tusentals andra – få en gratis bilvärdering. Vi är marknadens SNABBASTE bilhandlare.

Vi snackar inte, Vi betalar!

Du får betalt omgående när du tackat Ja till vårt prisförslag. Sälj bilen från soffan, du behöver inte åka till oss. Få TOPPBETALT för din bil.

Image

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister inom bilköp, när du säljer bilen till oss kan du lita på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Sälj bilen som den står, defekta bilar köpes. Defekt motor, trasig växellåda, krockskadad, dyra fel och reparationer.

vikoperdinbil

Vi har nöjda kunder över hela Sverige.

Bilado är bland de största bilköparna i hela landet, vår kompetens är din trygghet. Vi är omtyckta och vi gör alltid rätt ifrån oss!

Image

SÄLJ BILEN TILL OSS –
3 ENKLA STEG

Trasig bil

Vi köper din bil som den står i befintligt skick. Du slipper oseriösa bilhandlare & privatpersoner och kan känna dig trygg med att du inte får någon huvudvärk. När du säljer bilen till oss ingår hämtning över hela landet, du behöver inte besöka oss.

Image

Skicka in en Gratis förfrågan nedan eller ring 08-12 14 80 65. Du får ett prisförslag inom 15 minuter om vi är intresserade av din bil. Vi köper de flesta bilarna över hela landet.

Image
2
Image

Efter att du godtagit vårt prisförslag så köper vi bilen av dig direkt via telefon eller så åker vi dit bilen står och köper bilen på plats. Du får din betalning direkt och vi sköter allt pappersarbete. Vi är uppkopplade med Transportstyrelsen och vi sköter allt steg-för-steg. Varje resa vi kör klimatkompenseras!

Image
3
Image
1
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRATIS BILVÄRDERING

Vi köper bilar oavsett skick & prisklass.

Exempelvis:

  • Bilar med dyra fel
  • Sportbilar
  • Veteranbilar
  • Husbilar
  • Entusiastbilar

Du får svar inom 15 minuter

Tjänsten är kostnadsfri & dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Med reservation att tacka nej till inköp.

Vi besvarar endast förfrågningar om bilen är av intresse.